• Rendelj a következő
    és még ma feladjuk a csomagod!

  • VÁSÁROLJ MÉG 30 000 Ft ÉRTÉKBEN AZ INGYENES SZÁLLÍTÁSHOZ!

Teherautó bérlés – számos előnnyel

Teherautó bérlés – számos előnnyel

Teherautó bérlés – számos előnnyel 150 150 Hetényi Convoy Ádám

Teljes körű kiszolgálás

Az MHC Mobility által kínált teherautó tartósbérlet teljes körűen támogatja ügyfeleink vállalkozásait. A teherautó bérlés előnyeit különösképpen értékelni fogják azok a vállalatok, melyek:

  • tehergépjárműflottájuk kezelését szakemberekre kívánják bízni, hogy az üzletre és a fejlődésre összpontosíthassanak,
  • saját tőke, és hitelállományukat teherautók vásárlása helyett, vállalkozásuk fejlesztésére, profittermelő beruházásaikra kívánják fordítani,
  • kiemelt fontosságú, a modern tehergépjármű park, a magas üzembiztonság, és a szükség esetén azonnal rendelkezésre álló csere teherautó.

Teherautó bérlés, vásárlás helyett

Vonja saját hatáskörébe az fuvarozást, ne várjon a szállítóra, szervezze önállóan kiszállításait béreljen hozzá teherautót az MHC Mobility-től!

  • Az MHC Mobility teherautó bérlés szolgáltatásának segítségével versenyképesebbé válik, amely több elégedett vásárlót eredményez Önnek.  A teherautózás világában a legnagyobb gyorsaságot a maximális üzembiztonság garantálja, amelyet az MHC Mobility operatív teherautó lízingje biztosít Önnek.
  • Válassza az MHC Mobility teljes körű tehergépjármű flottakezelési szolgáltatását, hogy egyszerre legyen gyors és tervezhető megoldása. Az MHC Mobility teherautó bérlése elérhető a klasszikus furgonoktól kezdve, a speciális kiszállító-, terítőjárműveken át, egészen a vontatókig.

Készletes ajánlataink ide kattintva érhetők el.

Teherautó bérlés – gyors átadással

Az MHC Mobility rövid átfutási idővel tudja biztosítani az Ön profiljának megfelelő bérteherautó típust a klasszikus furgonoktól kezdve, a speciális kiszállító-, teherjárműveken át, egészen a vontatókig.

  • Válassza az MHC Mobility teljes körű teherautó bérlési ajánlatát, és mi garantáljuk a mobilitást!
  • A bérteherautók üzemeltetése teljes körűen a mi feladatunk, a szervíztől kezdve a gumizáson át a kárügyintézésik, csere teherautóval együtt – így Ön továbbra is vállalkozására koncentrálhat!

Készletes ajánlataink ide kattintva érhetők el.

Márkák, amikben megbízunk, amikben megbízhatsz!

iveco logo
man logo
mercedes logo
renault logo
scania logo
volvo logo
Daf logo
1