• Rendelj a következő
    és még ma feladjuk a csomagod!

  • VÁSÁROLJ MÉG 30 000 Ft ÉRTÉKBEN AZ INGYENES SZÁLLÍTÁSHOZ!

Fizetés & Szállítási információk

Nagyobb tételű vásárlás esetén kérjen egyedi ajánlatot az [email protected] e-mailen!

Az áru átvételével egyidejűleg történő fizetés esetén az áruk ellenértékét a Szolgáltató helyett és nevében a kiszállító futár veszi át készpénzben, vagy a futárnál lévő bankkártya terminál segítségével a fizetés bankkártyával is lehetséges. Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben rendelje meg átvételkor történő fizetéssel a terméket, amennyiben annak díját a futárnak az átvételkor készpénzben vagy bankkártyával ki tudja fizetni!

Amennyiben az áru ellenértékét a Vásárló a futárnak nem fizeti ki, a kiszállítás sikertelennek minősül. (A sikertelen kiszállítás következményeit és a másodszori kiszállítás feltételeit az Általános Szerződési Feltételek 7. §-a (Szállítás) tartalmazza.)

Bankkártyás fizetés esetén a Megrendelés gombra kattintva összegezzük a bakkártyás fizetés részleteit, majd ezt követően átirányítjuk a Saferpay  biztonságos fizetési felületére. Az eredményes fizetést követően a fizetési oldal visszairányítja oldalunkra, amellyel egyidejűleg megrendelése elküldésre kerül cégünkhöz. Amennyiben megrendelésén ezt követően változtatna, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal a (20) 226-2002 telefonon vagy a [email protected] e-mail címen.

Amennyiben nem a futárnál fizet, hanem webáruházunkban választja a Bankkártyás fizetési módot, úgy a kiszállítás díja alacsonyabb!

A KEVEZMÉNYRENDSZERBEN NEM SZEREPLŐ ILLETVE A KEVEZMÉNYRENDSZER 5%- OS SÁVBA TARTOZÓ ÜGYFELEINKNEK:

A webáruházban vásárló végfelhasználók (fogyasztók) nettó 15.748.- Ft. (bruttó 20.000.- Ft.) feletti megrendelését díjmentesen szállítjuk házhoz!

A KEVEZMÉNYRENDSZERBEN, 10% ÉS ANNÁL NAGYOBB MÉRTÉKKEL RENDELKÉZŐ ÜGYFELEINKNEK:

A webáruházban vásárló végfelhasználók (fogyasztók) nettó 100.000- Ft. (bruttó 127.000.- Ft.) feletti megrendelését díjmentesen szállítjuk házhoz!

Kedves Vásárlónk!

Amennyiben nem tart igényt a termékre és a vásárlási díj visszífizetése mellet döntött. Kérem kövesse az alábbi utasításokat:

  1. Töltse le az adatlapot, majd nyomtassa ki
  2. Adja meg saját (vásárló) és a termékek adatait, olvashatóan
  3. Az aláírt és kinyomtatott példányt helyezze a visszaküldendő csomag mellé.
  4. Küldje el nekünk a visszaküldeni kívánt csomagot futárszolgálattal, (1239. Budapest Ócsai út 1-3. Convoy Truck Shop) elállási nyilatkozattal (szállítási díjat nem áll módunkban ez esetben visszatéríteni), vagy hozza be üzelteink egyikébe személyesen.
  5. A csomag átvételét követően visszautaljuk Önnek a termék vételárát és az eredeti számlán szereplő szállítási költség összegét.Ennek időtartama 1-5 munkanap.

További kérdése van? Kérem keresse kollégánkat a [email protected] email címen

1